Futsal


zaalvoetbal.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Futsal
Denhaag
Den haag - futsal (zaalvoetbal). futsal is de nieuwe naam van zaalvoetbal. bij futsal spelen 2 teams van 5 spelers (inclusief keeper) tegen elkaar in de zaal. het woord futsal is afgeleid van de spaanse woorden 'futbol' (voetbal) en 'sala' (zaal).
http://www.denhaag.nl/home/bewoners/to/Futsal-zaalvoetbal-In-Den-Haag.htm

Fckdehommel
Welkom op de website van fck de hommel..............................
http://www.fckdehommel.nl

Futsalbelgium
Futsal belgium - zaalvoetbal belgie - foot en salle belge - indoor soccer belgium. futsal belgium - zaalvoetbal belgie - foot en salle belge - indoor soccer belgique : games, rules, rankings, results, match reports, teams, news, info, links, ...
http://www.futsalbelgium.com

Futsaltv
Futsaltv | ter promotie van zaalvoetbal in nederland
http://www.futsaltv.nl

Jeugdfutsalnoordwestfriesland
Www.jeugdfutsalnoordwestfriesland.nl
http://www.jeugdfutsalnoordwestfriesland.nl

Knvb
Zaalvoetbal | knvb.nl
http://www.knvb.nl/competities/zaalvoetbal

Kopen
Online zaalvoetbal ballen kopen plofballen futsal plofbal indoor bal aanbiedingen
http://kopen.thuisvergelijken.nl/zaalvoetbal-ballen-kopen

Tilburguniversity
Zaalvoetbal (futsal) - tilburg university. zaalvoetbal bij het tilburg university sports center.
http://www.tilburguniversity.edu/nl/over-tilburg-university/cultuur-en-sport/sportcentrum/aanbod/bal/zaalvoetbal

Zaalvoetbalwoerden
Zaalvoetbalwoerden
http://www.zaalvoetbalwoerden.nl

Gerelateerd
 • Comceptum beste op Zwartewaterlandtoernooi
  Comceptum beste op Zwartewaterlandtoernooi
 • België in groep met Paraguay, Marokko en Noorwegen op AMF ..
  In Minks werd woensdag geloot voor de groepsfase van het AMF WK Futsal, dat van 17 tot 25 april in Wit-Rusland zal plaatsvinden. België neemt het in de groep B op tegen Paraguay (17 april), Marokko (18 april) en Noorwegen (19 april).
 • CV De Roesdonkers hebben Prins Willem
  Willem van der Heijden (28) en zijn vriendin Carina Ras (25) vormen samen het nieuwe prinsenpaar van CV De Roesdonkers. Ze werden zaterdagavond tijdens het prinssjoppen in partycentrum Antoine als Prins Willem en prinses Carina gepresenteerd.
 • Loting op Sportgala
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Scagha krijgt duidelijkheid over ambities
  Bij de start vrijdagavond van de tweede periode weet Scagha wat de ambities in de topklasse zaalvoetbal mogen zijn. Na koploper Kawin krijgt de Schager formatie met uitdagers als Amersfoortse Boys en Texel ?94 bovendien snel ander toonaangevend materiaal om zich mee te meten.
 • De Ruif sociale gastheer Nieuwjaarstoernooi
  De Ruif is een graag geziene gastheer. Slechts één keer in nu 24 afleveringen claimde de eerstedivisionist de hoofdprijs in het eigen Nieuwjaarstoernooi. Zondag lag een tweede succes op de loer maar uitgerekend de beste speler van het toernooi faalde tegen Texel toen de strafschoppenreeks al diep in het rood was beland, 8-9.
 • Voorspelling: FIFA 16
  Als er één game is waar de afgelopen jaren weinig aan te verbeteren was, dan waren het wel de FIFA-games. Al jaren heeft EA Sports nu een voetbalgame waarvan de basis staat als een huis, en waar in
 • Finale NK FIFA 15: 'Ik speel tien uur per week, mijn titel..
  Finale NK FIFA 15: 'Ik speel tien uur per week, mijn titelkansen zijn groot' - Voetbalprimeur.nl
 • Lienden winnaar Jan Rebergen Toernooi
  Veenendaal Achterberg De Klomp Ederveen Elst (U) Overberg Renswoude Rhenen Amerongen Barneveld Bennekom Buren Culemborg Doorn Ede Leersum Lienden Lunteren Scherpenzeel Tiel Wageningen
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
9 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal