Gehandicapten Verenigingen


zaalvoetbal.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Gehandicapten Verenigingen
Aangepastsportenfriesland
Aangepastsportenfriesland
http://aangepastsportenfriesland.nl/itplomke

Acties
Acties
http://acties.fondsgehandicaptensport.nl/action/zaalvoetbal

Brunssum
Sportverenigingen in brunssum - gemeente brunssum. een overzicht van de sportverenigingen in brunssum, met contactgegevens. aanvullen of correcties? neem contact op met de gemeente.
http://www.brunssum.nl/Vrije_Tijd/Sport/Sportverenigingen_in_Brunssum

De Koploper
De Koploper
http://www.de-koploper.nl/sporten/overige-sporten/futsal

Knvb
G-voetbal | knvb.nl
http://www.knvb.nl/competities/amateurvoetbal/gvoetbal

Merwestein
Merwestein - verenigingen
http://www.merwestein.nl/Verenigingen

Sportpuntgouda
Sportpuntgouda
http://www.sportpuntgouda.nl/nl/verenigingen

Vvwaterloo
Welkom op de officiële website van voetbalvereniging waterloo. welkom bij voetbalvereniging waterloo
http://www.vvwaterloo.nl

Gerelateerd
 • België in groep met Paraguay, Marokko en Noorwegen op AMF ..
  In Minks werd woensdag geloot voor de groepsfase van het AMF WK Futsal, dat van 17 tot 25 april in Wit-Rusland zal plaatsvinden. België neemt het in de groep B op tegen Paraguay (17 april), Marokko (18 april) en Noorwegen (19 april).
 • Bristol Team/Osaka doet weer mee om titel, SCR/'t Rijens V..
  ZAALVOETBAL - Bristol Team/ Osaka behaalde een belangrijke, maar wel zeer gelukkige zege op ZVG/ Cagemax (5-6). Omdat Troy/IDEAL twee punten afsnoepte van koploper Jogadores CF (2-2) en ZV Be '79 verrassend met 6-5 verloor van Groene Ster 2 doet Bristol Team/Osaka weer helemaal mee in de strijd om het kampioenschap in de topklasse.
 • Zaalvoetballers FC Eindhoven naar bekerfinale
  ROTTERDAM ? Voor de vierde keer in de laatste zes jaar bereikten de zaalvoetballers van FC Eindhoven de bekerfinale. De blauwwitten (bekerwinnaar in 2010 en 2012) versloegen met de grootste moeite TPP Rotterdam in eigen huis, 2-4.
 • Zaalvoetbal Emmeloord wil doorgroeien
  Zaalvoetbal Emmeloord wil doorgroeien
 • Belangrijke zege voor zaalvoetballers Troy/IDEAL
  ZAALVOETBAL - Troy/IDEAL behaalde een belangrijke zege in de strijd tegen degradatie.
 • Voorspelling: FIFA 16
  Als er één game is waar de afgelopen jaren weinig aan te verbeteren was, dan waren het wel de FIFA-games. Al jaren heeft EA Sports nu een voetbalgame waarvan de basis staat als een huis, en waar in
 • Wedo/VGMC2 ongeslagen kampioen
  NUNSPEET - Het 2 team van Wedo/VGMC heeft een unieke prestatie neergezet door als eerste zaal team kampioen te worden in de 4e klasse van de KNVB Oost.
 • Zaalvoetbal voor Molukse kerk
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • ZVV Eindhoven heeft selectie rond
  EINDHOVEN ? Met een sterk gewijzigde spelersgroep gaan de zaalvoetballers van nieuwkomer ZVV Eindhoven aan het eerste seizoen eredivisie beginnen. Door de samensmelting van FC Meerhoven en FCG zijn beide selecties samengevoegd.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal