Gehandicapten Verenigingen


zaalvoetbal.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Gehandicapten Verenigingen
Aangepastsportenfriesland
Aangepastsportenfriesland
http://aangepastsportenfriesland.nl/itplomke

Acties
Acties
http://acties.fondsgehandicaptensport.nl/action/zaalvoetbal

Brunssum
Sportverenigingen in brunssum - gemeente brunssum. een overzicht van de sportverenigingen in brunssum, met contactgegevens. aanvullen of correcties? neem contact op met de gemeente.
http://www.brunssum.nl/Vrije_Tijd/Sport/Sportverenigingen_in_Brunssum

De Koploper
De Koploper
http://www.de-koploper.nl/sporten/overige-sporten/futsal

Knvb
G-voetbal | knvb.nl
http://www.knvb.nl/competities/amateurvoetbal/gvoetbal

Merwestein
Merwestein - verenigingen
http://www.merwestein.nl/Verenigingen

Sportpuntgouda
Sportpuntgouda
http://www.sportpuntgouda.nl/nl/verenigingen

Vvwaterloo
Welkom op de officiële website van voetbalvereniging waterloo. welkom bij voetbalvereniging waterloo
http://www.vvwaterloo.nl

Gerelateerd
 • Kort geding tegen KNVB na seizoensuitsluiting
  nieuws uit regio Hoogeveen
 • Zaalvoetbal
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam
  Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam | parkstadveendam.nl
 • VV Anjum ontwaakt met zege uit winterslaap
  WâldNet nieuws - Na een iets langere winterstop met zaalvoetbal en oefenwedstrijden begon zaterdag voor Anjum en VCR weer het “echte”werk. Anjum en VCR stonden met resp. 17- en 16 punten dichtbij elkaar op de ranglijst van de vierde klas B van het zaterdagvoetbal. VCR wist de heenwedstrijd op een zonnige zaterdagmiddag in september enigszins geflatteerd met 3-0 te winnen. De terugwedstrijd op het zonnige maar hobbelige Kolkenfjild te Anjum leverde andermaal een geflatteerde overwinning. Dit keer waren de rollen omgedraaid. De overwinning van de thuisclub was dik verdiend. Maar met name in de eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd. Door deze eerste overwinning in 2015 nestelde Anjum zich in de brede subtop van de vierde klas B. Zoals gezegd waren de beide teams aan elkaar gewaagd in het eerste bedrijf. Beide ploegen gingen met open vizier op jacht naar een goed resultaat bij de hervatting van de kompetitie. Een open duel was het gevolg. De toeschouwers verveelden zich geen...
 • Verslag V&Z dames zaalvoetbal V&Z Optimal Coffee/Kok - Dek..
  Verslag V&Z dames zaalvoetbal V&Z Optimal Coffee/Kok - Dekker Hoveniers-SV de Heracliden | parkstadveendam.nl
 • De Ruif sociale gastheer Nieuwjaarstoernooi
  De Ruif is een graag geziene gastheer. Slechts één keer in nu 24 afleveringen claimde de eerstedivisionist de hoofdprijs in het eigen Nieuwjaarstoernooi. Zondag lag een tweede succes op de loer maar uitgerekend de beste speler van het toernooi faalde tegen Texel toen de strafschoppenreeks al diep in het rood was beland, 8-9.
 • Kick-off wijksportvereniging druk bezocht
  SCHIEDAM - In sportzaal Zuid en in de peuterspeelzaal van wijkschool de Gorzen heeft woensdag 4 februari de kick-off plaatsgevonden van de Wijksportvereniging Zuid.
 • Leen Windt had het DNA van een vrijwilliger
  Een dienstbaar mens is overleden. Op Leen Windt kon je altijd een beroep doen, hij had het DNA van de vrijwilliger.
 • Zaalvoetbal: Vrouwenderby eindigt onbeslist (1-1)
  De vrouwen van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau hebben in de thuiswedstrijd tegen streekgenoot Biersteker/Plubos op het nippertje een gelijkspel behaald. Anderhalve
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal